Memory: antonyms (2)

34,90kr

I dette memory-spillet får elevene øvelse i å finne motsetninger/antonymer på engelsk, ved å knytte motsetningene sammen. Spillet inneholder 58 kort.

Dette er nivå 2 av 3, hvor dette nivået har vanskelighetsgraden “middels”.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene øvelse i å finne motsetninger/antonymer på engelsk, ved å knytte motsetningene sammen. Et hukommelsesspill som egner seg godt til stasjonsarbeid, arbeidsøkter og som et alternativ til lesekvart. Spillet inneholder 58 kort.

Dette er nivå 2 av 3, hvor dette nivået har vanskelighetsgraden “middels”.

 

Slik spiller du
Legg alle kortene med forsiden ned i et oversiktlig system, slik at det er lettere å huske plasseringen til kortene. For eksempel i rekker på 10. Snu to kort og se om ordene er motsetninger til hverandre. For eksempel “quiet” og “loud”. Om kortene passer sammen, får spilleren disse som et stikk og kan trekke to nye kort (en gang per runde). Om kortene ikke passer sammen, legges kortene ned på samme plass og turen går videre til neste spiller. Spilleren eller laget med flest stikk, vinner.

 

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene og fasiten for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Tips
Ved kortere økter kan man gjerne dele spillet i to, slik at det både tar kortere tid og at det blir to spill i stedet for ett.
Pass på å ha fasiten lett tilgjengelig for de som trenger det. Legg den gjerne litt unna der elevene er, slik at de får litt bevegelse samtidig.

 

Produktet inneholder:

  • Memory: antonyms nivå 2 PDF
  • Fasit
  • 58 kort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: antonyms (2)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Memory: antonyms (2)