Memory: colors

24,90kr

Knytt sammen riktig farge til riktig tekst på engelsk. Beskrivelsene er på bokmål eller nynorsk, selve opplegget er på engelsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene trening i fargene på engelsk, ved å knytte riktig bilde sammen med riktig tekst. Dette er et spill som egner seg godt til både stasjonsarbeid og til en arbeidsøkt.

Slik spiller du
Legg alle kortene med forsiden ned. Snu to kort og se om bildet passer med teksten, for eksempel teksten “pink” og bilde av rosa. Om de ikke passer sammen, legges kortene ned på samme plass og turen går videre til neste spiller. Om bildet og teksten passer med hverandre, får spilleren et stikk og kan trekke to nye kort (en gang per runde). Spilleren eller laget med flest stikk, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Tips
La elevene bevege seg mens de lærer! Legg kortene utover i et stort rom/ute på midten. Del elevene inn i flere lag i hvert sitt “hjørne”. De løper en og en fra hvert sitt lag til midten og snur to kort. Om kortene passer hverandre, løper spilleren tilbake til laget sitt med ett stikk. Om de ikke passer hverandre, snus kortene og spilleren løper tomhendt tilbake. Laget med flest stikk vinner.

NB! Beskrivelsene er på bokmål eller nynorsk, selve opplegget er på engelsk.

Produktet inneholder

  • Memory Colors Bokmål
  • Memory Colors Nynorsk
  • 24 spillkort
  • Fasit

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: colors”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.