Memory: store og små bokstaver

44,90kr

Knytt de store bokstavene sammen med de små bokstavene. Perfekt for bokstavinnæringen! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene trening i alfabetet og det å knytte de tilhørende store og små bokstavene sammen. Spillet kommer i to utgaver: ett sett hvor alle bokstavene er like for økt vanskelighetsgrad og ett sett hvor de store og små bokstavene har hver sin farge. Dette er et spill som egner seg godt til både stasjonsarbeid og i en undervisningstime.

Slik spiller du

Legg alle kortene med bokstavene ned. Den spilleren som er eldst starter ved å snu to kort. Om de to kortene er av samme bokstav, for eksempel en stor A og en liten a, får spilleren ett stikk/par og får snu to kort til. Om kortene ikke passer sammen, snus kortene og turen går videre til neste spiller. Spilleren eller laget med flest stikk/par til slutt, vinner.

Praktisk

Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Hjelpemidler

Visuell støtte som et alfabetark hvor de store og små bokstavene knyttes til et bilde, kan hjelpe flere til å knytte bokstaver og lyder sammen, i tillegg til at elevene har noe å støtte seg til om de blir i tvilende til hvilke bokstaver som hører sammen.

Tips

For elevgrupper som strever med bokstavene, kan det være hensiktsmessig å starte i en anne retning først, ved at alle kortene legges med bildesiden opp. Gruppen samarbeider om å finne de store og små bokstavene som hører sammen, gjerne med veiledning.

 

Produktet inneholder

  • Memory Store og små bokstaver bokmål
  • Memory Store og små bokstaver nynorsk
  • 116 spillkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: store og små bokstaver”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *