Domino: dyr

39,00kr

Domino-spill med tekst og illustrasjoner av dyr som settes sammen. Lydrette ord med 3 bokstaver. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette spillet skiller seg fra vanlig domino ved at brikkene inneholder både tekst og illustrasjoner, men har også mye likheter ved den tradisjonelle dominoen ved at man skal sette brikker som passer inntil hverandre. Spillet gir god lesetrening, begrepstrening, logisk tenkning og trening i sosial kompetanse. Denne versjonen av domino egner seg godt for elever i en tidlig fase i leseutviklingen, da alle bilder parres med tekst som kun har 3 bokstaver og utgjør et lydrett ord. Passer perfekt til stasjonsarbeid og lesekvart.

Slik spiller du
Alle spillerne trekker 4 kort hver som de legger foran seg med illustrasjonene opp. Resten av bunken legges på midten, hvor et kort snus. Den yngste spilleren starter. For å kunne legge på et kort må spilleren ha noe som passer sammen med kortet på bordet, senere begge ytterendene når spillet har vokst seg større. Det er ikke lov til å legge bilde inntil bilde og tekst inntil tekst, kun bilde og tekst mot hverandre. Om man ikke kan legge på, trekker spilleren opptil 3 kort i håp om og få lagt på. Slik fortsetter det til en av spillerne ikke har flere kort igjen og står igjen som vinneren. Om spillet tar slutt uten at noen er kvitt alle kortene sine, er det den med færrest kort som vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder

  • Domino dyr Bokmål
  • Domino dyr Nynorsk

Tilleggsinformasjon

Språk

Bokmål, Nynorsk

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Domino: dyr”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *