Kom i gang med årslisens

Skolelisens

NOK 12.999
per år
  • Tilgang til ALLE produkter
  • Over 100 produkter!
  • Gjelder HELE skolen!
  • For ALLE elever!

Våre fagspill gir

Motivasjon

Spill er en motiverende faktor for mange barn. Våre fagspill er morsomme, lærerike og motiverende, noe som skaper et godt grunnlag for videre lærelyst.

Aktiv læring

Elevene er aktive og deltakende i sin egen læring, noe som skaper engasjement og bedre forståelse for emnet. Spillene kan tas med ut for mer bevegelighet.

Tilpasset opplæring

Elever har ulike måter å tilegne seg kunnskap på; lytte, se, berøre og være i bevegelse. Våre spill favner alle disse og kan enkelt tilpasses ulike elevgrupper.

Fleksibilitet

Spillene krever lite forarbeid, og kan enkelt tas fram ved behov. De kan brukes både ute og inne; til undervisning, stasjonsarbeid, lesekvart, lekser, og uteskole.

Tverrfaglighet

Det er enkelt å flette inn flere fag og emner i spillene. Man kan blande spill, endre regler og språk. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Langvarighet

Ved riktig bevaring eller laminering kan spillene brukes i mange år fremover, på tvers av klasser, lærere og elever.

Skolelisens: Slik fungerer det

Før du starter: Vi anbefaler skolen din å opprette en e-post som kan brukes av flere, gjerne en ikke-personlig e-post som sikrer at tilgangen ikke forsvinner dersom en f.eks. slutter. Når du er klar kan du fylle inn nødvendig fakturainformasjon i skjema nedenfor og sende dette inn til oss.

Bestill lisens her!

Fyll inn nødvendig informasjon i skjema for å betale med faktura.

*Skolelisenser har bindingstid på 12 måneder fra den dagen lisensen er aktivert og bruker har fått bekreftelse på kjøpet. Lisensen fornyes automatisk på den samme dagen lisensen er kjøpt. Dersom kjøper velger å si opp avtalen sin, vil tilgangen til alle produkter fjernes. Når du sender bestillingen på lisens godtar du våre salgsvilkår (pt. 4). For mer informasjon se våre kjøps- og salgsvilkår

Hvorfor trenger vi denne informasjonen?
For å bruke fakturaløsning ved kjøp av lisens, trenger vi pålagt informasjon slik at vi kan sende elektronisk faktura.

Hva skjer når jeg har fylt ut skjema og trykker send?
Vi vil opprette en brukerkonto til deg på den e-posten du registrerer og sende deg et midlertidig passord når faktura er betalt.

Hva hvis jeg allerede har en brukerkonto?
Ønsker du å bruke eksisterende bruker, er ikke dette noe problem. Skriv i kommentarfeltet i skjema at du allerede har konto og vi vil aktivere lisens på denne brukeren når faktura er betalt. Vi anbefaler likevel å ikke knytte lisensen til en personlig e-post.

Hvor lang tid tar det før vi kan ta i bruk lisensen?
Normalt sett i løpet av et par virkedager, litt avhengig av betalingen av faktura. Skulle det være en feil i din bestilling, ta kontakt med oss snarest på skolelisens@pedly.no eller via vår Messenger-chat, slik at vi kan hjelpe deg.