Søk
Close this search box.

Kjøps- og salgsvilkår

1. Firma

Selger er Pedly DA. E-post: kontakt@pedly.no. Org.nr.: 826 412 682 og betegnes i det følgende som selger/selgeren/Pedly. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen/brukeren. 

2.  Betaling

Pedly kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra Pedly til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. 

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak. Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura. 

3. Levering

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen (i dette tilfellet nedlastet produktet). Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, kontakt oss på e-post kontakt@pedly.no for å rette opp i eventuelle feil i levering.  

4. Skolelisenser (abonnement) – kommer 2022

Pedly tilbyr årsbasert skolelisens (også kalt abonnement). Lisensen gir skolen tilgang til alle våre produkter så lenge lisensen er aktiv. Allerede nedlastede produkter skal ikke brukes uten aktiv lisens etter abonnementets utløp.

Skolelisenser har bindingstid på 12 måneder fra den dagen lisensen er aktivert og bruker har fått bekreftelse på kjøpet. Lisensen fornyes automatisk på den samme dagen lisensen er kjøpt. Dersom kjøper velger å si opp avtalen sin, vil tilgangen til alle produkter fjernes. 

4.1 Betaling

Betaling av årsbaserte lisenser skjer på forhånd gjennom vår betalingsløsning Dintero (faktura, Vipps, kort). For bedriftsløsninger tilbyr vi faktura. Det er også mulig å betale for skolelisens gjennom Vipps faste betalinger. Pedly tilbyr ikke refusjoner på lisenskjøp.

4.2 Oppsigelse

Kjøper kan når som helst si opp sin skolelisens. Merk at lisensen fortsatt vil være aktiv i perioden som det er betalt for. Oppsigelse av skolelisens foregår ved å sende en mail til skolelisens@pedly.no, eller ved å avslutte selv inne under Min konto – mitt abonnement.

4.3 Support på lisenser

Ved mangler, feil eller andre tekniske problemer, tilbyr vi support for våre kunder. Send en mail til skolelisens@pedly.no, eller ta kontakt med oss via chat på nettsiden, og vi vil hjelpe deg med å løse problemer fortløpende.

5. Angrerett

Pedly sine produkter er i hovedsak digitale nedlastingsfiler og er derfor ikke omfattet av angrerettloven. Pedly tilbyr derfor heller ikke refusjoner eller returer på det digitale innholdet.

6. Mangel ved varen – kjøperens rettigheter og reklamasjonsfrist

Pedly leverer digitalt materiell og tilbyr ikke reklamasjoner på disse. Skulle en fil være ødelagt eller ha mangler, erstatter Pedly selvsagt dette. Ta kontakt på kontakt@pedly.no så hjelper vi deg.

7. Innhold og opphavsrett

Om annet ikke er opplyst i produktene, forbeholder Pedly DA seg rettighetene for bruken av alt innhold på nettsidene pedly.no, pedly.se, pedly.dk. Innhold kan ikke kopieres uten samtykke og brudd på dette kan medføre etterfakturering. 

8. Priser og justeringer

Alle priser er oppgitt i NOK. Pedly DA er ikke registrert i MVA-registeret, og har derfor ikke MVA på prisene som er oppgitt. Pedly forbeholder seg retten til å justere prisene etter behov. Ved justering av priser på lisenser, vil kjøperen få et varsel om dette før det trer i kraft.

9. Konfliktløsing

Klager rettes til Pedly innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land.