Søk
Close this search box.

Dette er Pedly

Læring kan gjøres enkelt, uten å gå på bekostning av læringsutbyttet til elevene. Som lærer har man mange oppgaver og tiden strekker ikke alltid til.
Da er det godt å ha opplegg i bakhånd som krever lite forberedelser, samtidig som det innehar faglig kvalitet og virker motiverende for elevene. 

Lek- og spillbasert læring

 Våre spill baserer seg på:
  • Enkel tilnærming
  • Tverrfaglighet
  • Faglig kvalitet
  • Gjenbruk
  • Aktiv læring
 

 

Kom i kontakt

LenaPedly

Lena

Fagansvarlig

Jeg er utdannet grunnskolelærer og jobber primært på småtrinnet. Det å skape engasjement og mestringsfølelse hos barn er noe jeg brenner for. Da jeg hadde min første klasse, begynte jeg å utvikle egne spill og opplegg for elevene mine, som et supplement til allerede eksisterende ressurser. Dette var en fin måte for elevene mine å få flere innfallsvinkler til ulike tema på, i tillegg til at jeg som lærer enkelt kunne tilpasse spillene etter kunnskapsnivå. Og det beste av alt: elevene hadde det gøy mens de lærte! Spillene har blitt flere og flere, og er nå tilgjengelig for alle.

ElmaPedly

Elma

Designer og daglig leder

Jeg er grafisk designer og har blant annet utviklet vår profil og nettside. For meg er det viktig at du som kunde opplever at vår nettside er brukervennlig og oversiktlig. Som daglig leder er jeg i tillegg opptatt av å bidra til at Pedly får en sunn vekst, slik at vi kan videreutvikle enda flere spennende opplegg, og ikke minst; videreutvikle vår nettbutikk og de funksjonene og tjeneste vi ønsker. Jeg tror på en lek- og spillbasert fremtid innen skolen og håper at Pedly kan være en stor bidragsyter!