Søk
Close this search box.

Bokstavplakater: engelsk (uten leiekrok)

49,00kr

Denne pakken inneholder alle bokstavene i det engelske alfabetet, både de små og store. Bokstavene har flotte illustrasjoner som er knyttet til bokstavens førstelyd.

 

Beskrivelse

Denne pakken inneholder alle bokstavene i det engelske alfabetet, både de små og store. Bokstavene har flotte illustrasjoner som er knyttet til bokstavens førstelyd. Målet er å skape en kobling mellom bokstav og bokstavlyd med visuell støtte for en god bokstavinnlæring på engelsk. For å skape forståelse for bokstavenes plassering i skriftutforming, er bokstavene representert i bokstavhus (som representerer kjeller, stue og loft).


Forslag til bruk
Avhengig av utskriftsinstillingene, kan man bruke opplegget på ulike måter.

Bokstavplakat
Heng bildene opp i klasserommet for visuell støtte i bokstavinnlæringen. Koble bokstav og bokstavlyd sammen ved å henvise til plakatene, og skap refleksjon hos elevene ved at de lytter ut førstelyden til de ulike bildene. På den måten vil de forstå at bokstaven på plakaten representerer førstelyden til illustrasjonen. Dette er en nyttig kunnskap for elevene å ha i sitt eget arbeid med lese- og skriveopplæringen på engelsk.

Bokstavkort
Kan benyttes som visuell støtte til lese- og skriveopplæring på engelsk. Egner seg godt til stasjonsarbeid, hvor man kan legge inn ulike øvelser knyttet til kortene.


Praktisk
Skriv ut ensidig i ønsket størrelse avhengig av formålet, og laminer arkene for økt holdbarhet. For bokstavplakater anbefaler vi utskrft i A4-størrelse og for bokstavkort anbefaler vi utskrift med 9 sider per ark.


Produktet inneholder:

  • Bokstavplakater: engelsk (uten leiekrok) PDF
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bokstavplakater: engelsk (uten leiekrok)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter