Søk
Close this search box.

Pultplakater

34,90kr

Disse seks pultplakatene er supre som visuell støtte i begynneropplæringen, både i norsk og matematikk. Inneholder alfabetet med tilhørende bilder, tallinje og retningene høyre og venstre. Perfekt til elevenes skrivebord!

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Disse seks pultplakatene er supre som visuell støtte i begynneropplæringen. Pultplakatene har alfabetet med tilhørende førstelyd i form av moderne illustrasjoner. Bokstavene står i bokstavhus for å illustrere hvordan bokstavene skal plasseres på linjer ved skriftforming.

Plakatene har en tallinje med tallene fra 0-20, og egner seg godt som hjelpemiddel til regning med pluss og minus. Retningene er også illustrert på plakaten, som et hjelpemiddel for å automatisere forskjellen på venstre og høyre.


Praktisk
Skriv ut ensidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut plakatene. Fest på pultene ved å bruke tape, kontaktpapir, borrelås o.l.


Tips
La elevene ha whiteboard-tusj tilgjengelig, slik at de kan bruke det som støtte til norsk- og matteopplæringen. På den måten kan de hoppe visuelt fram og tilbake på tallinjen og sette ring rundt bokstaver etter ulike kriterier.  


Produktet inneholder:

  • Pultplakater bokmål PDF
  • Pultplakatar nynorsk PDF

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pultplakater”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter