Søk
Close this search box.

Bokstavplakater: vokaler og konsonanter (uten leiekrok)

49,00kr

Bokstavplakater til ditt klasserom med moderne illustrasjoner og bokstavhus! Perfekt til veggene i klasserommet og som bokstavkort. Plakatene er fargekodet etter vokaler og konsonanter.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Denne pakken inneholder alle bokstavene i alfabetet, både de små og store. Bokstavene har flotte illustrasjoner som er knyttet til bokstavens førstelyd og er tenkt til å appelere til bildegjenkjenning hos elevene og deres interessefelt. Målet er at det skal skapes en kobling mellom bokstav og bokstavlyd med visuell støtte for en god bokstavinnlæring. For å skape forståelse for bokstavenes plassering i skriftutforming, er bokstavene representert i bokstavhus (som representerer kjeller, stue og loft).  De røde bokstavplakatene representer vokaler og de blå bokstavplakatene representerer konsonanter.


Forslag til bruk
Avhengig av utskriftsinstillingene, kan man bruke plakatene på ulike måter.

Bokstavplakat
Heng bildene opp i klasserommet for visuell støtte i bokstavinnlæringen. Koble bokstav og bokstavlyd sammen ved å henvise til plakatene, og skap refleksjon hos elevene ved at de lytter ut førstelyden til de ulike bildene. På den måten vil de forstå at bokstaven på plakaten representerer førstelyden til illustrasjonen. Dette er en nyttig kunnskap for elevene å ha i sitt eget arbeid med lese- og skriveopplæringen.

Bokstavkort
Kan benyttes som visuell støtte til lese- og skrivetrening og egner seg godt til
stasjonsarbeid, hvor man kan legge inn ulike øvelser knyttet til kortene.


Praktisk
Skriv ut ensidig i ønsket størrelse avhengig av formålet, og laminer arkene for økt holdbarhet. For bokstavplakater anbefaler vi utskrift i A4-størrelse og for bokstavkort anbefaler vi utskrift med 9 sider per ark.


Produktet inneholder:

  • Bokstavplakater: vokal og konsonant bokmål PDF
  • Bokstavplakatar: vokal og konsonant nynorsk PDF
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bokstavplakater: vokaler og konsonanter (uten leiekrok)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter