Søk
Close this search box.

Sant/usant: setninger

34,90kr

Dette spillet gir god lesetrening og øvelse i å gjenkjenne korrekte og ukorrekte setninger. Påstands-kortene plasseres på sant eller usant. Inneholder 96 kort.

Beskrivelse

Dette spillet gir god lesetrening og øvelse i å gjenkjenne korrekte og ukorrekte setninger. Setningene er kun korrekte om de starter med stor bokstav og avsluttes med korrekt tegnsetting, avhengig av setningen. De må også være obs på at navn skrives med stor forbokstav. Elevene skal lese påstands-kortene og plassere de på sant eller usant. Inneholder 96 kort, hvor halvparten er korrekte setninger og andre halvparten er ukorrekte.


Slik spiller du

Som stasjon:
Elevene sorterer påstands-kortene ut fra hvor de hører hjemme, enten på sant eller usant.

Aktiv variant ute:
Del inn i fire grupper som holder til i hvert sitt “hjørne”, med hvert sitt sant/usant-ark. Legg alle påstands-kortene i midten. En-og en fra hver gruppe løper til midten og tar med seg et kort som plasseres på sant/usant-brettet i fellesskap. Hvert kort som plasseres riktig, representerer ett poeng.

Aktiv variant i klasserom:
Gjør tilsvarende som i utevarianten, men legg til en terning på hver gruppe. De må på tur kaste terningen og den som får oddetall må gjøre en aktivitet før de kan hente et kort. For eksempel 10 knebøy/over og under en pult/froskehopp etc.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.


Produktet inneholder:

  • Sant/usant setninger PDF (bokmål)
  • 96 oppgavekort
  • Sant/usant ark

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sant/usant: setninger”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter