Søk
Close this search box.

Skattejakt: Christmas

39,90kr

Elevene sanker inn skatter mens de trener på begreper og lesing på engelsk. Morsomt og lærerikt! Kan brukes uavhengig målform da selve spillet er på engelsk.

Beskrivelse

Dette er et brettspill hvor elevene får øvelse i lesing og repetisjon i julebegreper på engelsk, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike utfordringer. Spillet passer godt for 3-5 personer og er ypperlig til stasjonsarbeid. Man trenger en terning, spillberikker og skatter (for eksempel knapper, lego, perler)

Slik spiller du
Alle spillerne starter med fem skatter og begynner på ett tommel opp/ned felt. Den som er født nærmest 24. desember starter med å kaste en terning. Spilleren kan selv velge hvilken retning han eller hun skal flytte. Lander man på “the thief”-feltet skal man stjele en skatt fra den eller de som har flest, og lander man på ”pengesekk”- feltet får man to skatter. Om man lander på et tommel opp/ned kort, trekker man et kort og leser det for de andre. Lander man på et bildefelt, skal man si hva bildet representerer på engelsk. Den med flest skatter når alle kortene er brukt opp eller tiden er ute, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3 avhengig av ønsket størrelse. Vi anbefaler A3 på selve brettspillet. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Hjelpemidler
Det kan være en fordel å ha fasiten lett tilgjengelig ved behov.

Produktet inneholder:

  • Skattejakt: Christmas pdf (spillet kan spilles av alle uavhengig av målform, da selve spillet er på engelsk).
  • Brettspill med 15 kort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Skattejakt: Christmas”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter