Søk
Close this search box.

Spiralen: dobbel konsonant

39,90kr

Her får elevene trening i dobbel- og enkel konsonant, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 48 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere.

Morsomt og lærerikt!

Beskrivelse

I dette brettspillet får elevene trening i dobbel- og enkel konsonant, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 48 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!


Slik spiller du
Kast terningen og flytt antall plasser som terningen viser. Om en spiller kommer på et bildefelt (ikke spørsmålstegn eller tommel opp/ned), skal han eller hun stave det som bildet representerer. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekkes et spørsmålskort som leses for de andre spillerne og gjennomføres. Tilsvarende gjøres på feltet med tommel opp/ned. Disse kortene gir en fordel eller en ulempe i spillet. Spilleren som kommer først i mål vinner.


Tips
Gå gjennom fasitet med elevene på forhånd slik at de vet hva de ulike bildene representerer. La fasiten være lett tilgjengelig ved behov. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. 


Produktet inneholder:

 • Spiralen – dobbel konsonant brettspill PDF
 • 48 oppgavekort
 • Fasit

1 omtale for Spiralen: dobbel konsonant

 1. Kjersti Hay

  kjersti.hay

  Artig spill med fine oppgaver, men fryktelig irriterende at mange av tekstene på spillkortene ikke kommer innenfor ruten som er laget til på fremsiden. Tar veldig mye lengre til å klippe ut, og det ser ikke like bra ut.

  • Elma Must

   Pedly.no

   Hei Kjersti! Takk for din tilbakemelding, den hjelper oss å bli bedre! Så hyggelig at du liker spillet, og veldig kjedelig å høre at det er litt knotete å klippe. Alle våre produkter skal være enkle å håndtere ved utskrift, både selve utskriften men også klipping og eventuell laminering i etterkant. Vi vil undersøke om vi kan forbedre Spiralen: Dobbel konsonant. Hilsen oss i Pedly

  • Elma Must

   Pedly.no

   Hei! Vi har undersøkt litt nærmere og kan ikke se at det er noe avvik. Det du kan prøve er å gå inn på innstillinger / egenskaper for utsktift og velge to-sidig utskrift med binding på kortsiden. Fungerer ikke dette kan du forsøke binding på langsiden. Kan være avhengig av hvor skriveren har gripetak, at ikke kortene havner “likt”. Hilsen oss i Pedly

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter