Spiralen: Dobbel konsonant

39,90kr

I dette spillet får elevene trening i dobbel- og enkel konsonant, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Brettspillet har 48 medfølgene oppgavekort med ulike tilnærminger til temaet. Gøy og lærerikt for elevene!

Beskrivelse

I dette spillet får elevene trening i dobbel- og enkel konsonant, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Brettspillet har 48 medfølgene oppgavekort med ulike tilnærminger til temaet. Gøy og lærerikt for elevene!

 

Slik spiller du
Den som har bursdag nærmest 1.oktober starter med å kaste en terning og flytter antall plasser som terningen viser.
Om spilleren kommer på et bildefelt (ikke spørsmålstegn eller tommel opp/ned), skal han eller hun stave det som bildet representerer. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekker man et spørsmålskort som leses høyt for de andre spillerne,
og gjør oppdraget som står på kortet. Tilsvarende gjør man også med tommel opp/ned kort. Tommel opp/ned-kort kan gi en fordel eller en ulempe i spillet. Spilleren som kommer først i mål vinner, MEN man må få så mange øyne på terningen at man akkurat kommer til mål. Får man mer enn akkurat, flytter man det resterende antallet på terningen bakover igjen.

 

Tips
Gå gjennom fasiten med elevene på forhånd slik at de vet hva de ulike bildene representerer. La fasiten være lett tilgjengelig ved behov, gjerne et lite stykke unna der de sitter, så de får beveget seg samtidig. Egner seg best med 2-4 spillere.

 

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Vi anbefaler A3-format på dette spillet.
Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut.

 

Produktet inneholder:

 • Spiralen: dobbel konsonant PDF
 • Brettspill
 • 24 spørsmålskort
 • 24 tommel opp/ned-kort

1 omtale for Spiralen: Dobbel konsonant

 1. Kjersti Hay

  kjersti.hay

  Artig spill med fine oppgaver, men fryktelig irriterende at mange av tekstene på spillkortene ikke kommer innenfor ruten som er laget til på fremsiden. Tar veldig mye lengre til å klippe ut, og det ser ikke like bra ut.

  • Elma Must

   Pedly.no

   Hei Kjersti! Takk for din tilbakemelding, den hjelper oss å bli bedre! Så hyggelig at du liker spillet, og veldig kjedelig å høre at det er litt knotete å klippe. Alle våre produkter skal være enkle å håndtere ved utskrift, både selve utskriften men også klipping og eventuell laminering i etterkant. Vi vil undersøke om vi kan forbedre Spiralen: Dobbel konsonant. Hilsen oss i Pedly

  • Elma Must

   Pedly.no

   Hei! Vi har undersøkt litt nærmere og kan ikke se at det er noe avvik. Det du kan prøve er å gå inn på innstillinger / egenskaper for utsktift og velge to-sidig utskrift med binding på kortsiden. Fungerer ikke dette kan du forsøke binding på langsiden. Kan være avhengig av hvor skriveren har gripetak, at ikke kortene havner “likt”. Hilsen oss i Pedly

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *