Søk
Close this search box.

Spiralen: ø-h-b-k-t-p-g-j

29,90kr

Her får elevene trening i bokstavene ø-h-b-k-t-p-g-j , ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Spillerne får trening i bokstavenes lyd og utseende. Følger med 24 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere.

Morsomt og lærerikt!

Beskrivelse

I dette brettspillet får elevene trening i bokstavene ø-h-b-k-t-p-g-j , ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Spillerne får trent på bokstavenes lyd og utseende. Følger med 24 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!


Slik spiller du
Kast terningen og flytt antall plasser som terningen viser. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekkes et spørsmålskort og om det står et ord der leses det for de andre spillerne. Om det står en bokstav, sies bokstavlyden og noe som starter med denne lyden. Om en spiller lander på et bilde, skal man si førstelyden som bildet representerer. Spilleren som kommer først i mål vinner.


Tips
Gå gjennom fasiten med elevene på forhånd slik at de vet hva de ulike bildene representerer.  


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. 


Produktet inneholder:

  • Spiralen: ø-h-b-k-t-p-g-j brettspill bokmål PDF
  • 24 kort
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spiralen: ø-h-b-k-t-p-g-j”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter