Søk
Close this search box.

(PAKKE) Ordklasser: substantiv, adjektiv og verb 1-3

69,90kr

Dette spillet trener elevenes forståelse av ordklassene substantiv, adjektiv og verb. Kan benyttes både ute og inne, med og uten samarbeidspartner. Kan benyttes til stasjoner, stafetter og som alternativ til lesekvart. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Dette er pakke 3 av 3.

Beskrivelse

Dette spillet trener elevenes forståelse av ordklassene substantiv, adjektiv og verb. Kan benyttes både ute og inne, med og uten samarbeidspartner. Kan benyttes til stasjoner, stafetter og som alternativ til lesekvart.

Inneholder 3 ulike spill, noe som tilsvarer til sammen 9 spillebrett og 108 ordkort.

Slik spiller du
Spillerne/laget velger seg hvert sitt brett. Kortene blandes og legges med baksiden opp. Den eldste spilleren starter med å trekke et kort som leses høyt for de andre. Spilleren/laget må forklare hvilken ordklasse ordet tilhører og plassere den på rett plass på brettet. Om en ordklasse er “full” på brettet, legges kortet tilbake og turen går videre til neste spiller/lag. Den som først får et fullt brett, vinner. Eventuelt den med flest kort på brettet da tiden er ute, vinner.

Tips
Ta med opplegget ut for mer bevegelighet! Del inn i grupper og legg alle kortene på en åpen plass. En spiller fra hvert lag løper til midten og plukker med seg et kort. Spilleren løper tilbake til gruppen sin og kortet fordeles på brettet, eller blir levert tilbake. Førstemann til fullt brett!

Hjelpemidler
Det kan være fint for elevene å ha stikkord som beskriver de ulike ordklassene lett tilgjengelig, som en ekstra støtte for de som trenger det.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder:

  • Ordklasser 1-3 PDF bokmål
  • Ordklasser 1-3 PDF nynorsk
  • 9 spillebrett
  • 108 ordkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “(PAKKE) Ordklasser: substantiv, adjektiv og verb 1-3”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter