Søk
Close this search box.

Puslespill: summer

39,00kr

Et morsom sommerspill hvor elevene lærer begreper som omhandler sommeren på engelsk. Skaper god lesetrening og øvelse i samarbeid med andre elever.

 

Beskrivelse

Dette er et morsomt sekskant-puslespill om temaet sommer på engelsk, hvor elevene må knytte ordbilder til de korrekte illustrasjonene. Her får elevene god lesetrening og øvelse i samarbeid. Ordene i puslespillet er av varierende vanskelighetsgrad, hvor alle vil kunne bidra innenfor sitt kompetansenivå.

Slik gjør du
Finn illustrasjonene og tekstene som passer sammen og sett disse inntil hverandre. Slik fortsetter man, til alle brikkene er lagt.
Alt av illustrasjoner og tekst som ligger inntil hverandre, må stemme på alle kantene. Man kan introdusere elevene for én sekskant først, eller alle på en gang, avhengig av elevgruppe og samarbeidsevne.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene og fasiten for økt holdbarhet.
Klipp ut sekskantene og spill i vei!


Hjelpemidler
Det kan være fordelaktig å ha fasiten lett tilgjengelig ved behov.


Tips
La elevene bevege seg mens de lærer! Legg sekskantene spredt utover et stort rom/ute. En og en elev løper fram og henter en brikke og tar den med tilbake til gruppen sin. Neste elev på laget løper fram og henter en brikke som passer til den første brikken. Slik fortsetter det til hele puslespillet er lagt.


Produktet inneholder

  • Puslespill summer bokmål PDF
  • Fasit
  • 24 puslebiter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Puslespill: summer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lignende produkter