Søk
Close this search box.

Les og finn: summer

39,90kr

OPPDATERT VERSJON: Et sommerspill på engelsk hvor elevene leser kort og plasser de på riktig brett. Gir god lesetrening i engelsk, samtidig som det er gøy!

Beskrivelse

Dette er et spill som gir elevene god lesetrening på engelsk ved at de må lese teksten på kortene for og kunne plassere de på riktig spillbrett. Flere av ordene er gjentakende og består av høyfrekvente ord. For å knytte ordbilder sammen med illustrasjonene, består bildebrettene også av tekst. Opplegget kan brukes til stasjoner, så vel som en vanlig undervisningsøkt. Elevene kan ha ett brett hver for seg eller samarbeide to-og-to, avhengig av elevgruppa.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med teksten ned. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som han eller hun leser opp for de andre. Dermed må alle samarbeide for å finne ut hvilket bilde og bildebrett som passer til beskrivelsen. Kortet legges så med bildeteksten opp over det riktige bildet. Turen går så videre til neste spiller (med klokka). Den som får fullt brett først, vinner.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. Vi anbefaler at fasiten lamineres slik at den er lett tilgjengelig for både elever og lærer ved behov.


Produktet inneholder

  • Les og finn: summer PDF
  • Fasit
  • 48 bilde- og tekstkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Les og finn: summer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *