Pultplakat

34,90kr

Disse 6 pultplakatene er supre som visuell støtte i begynneropplæringen. Pultplakatene har alfabetet med tilhørende førstelyd i form av moderne illustrasjoner.

Beskrivelse

Disse 6 pultplakatene er supre som visuell støtte i begynneropplæringen. Pultplakatene har alfabetet med tilhørende førstelyd i form av moderne illustrasjoner. Bokstavene står i bokstavhus for å illustrere hvordan bokstavene skal plasseres på linjer. I tillegg er bokstavene fargekodet etter konsonanter (rød) og vokaler (blå). Plakatene har tallinje med tall fra 0-20 og piler som viser hvordan man hopper til høyre for pluss og venstre for minus. I hjørnene oppe står retningene venstre og høyre, og som en siste detalj kan man skrive navnet til elevene i den stiplede formen på midten.

Praktisk
Skriv ut ensidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut plakatene. Fest på pultene ved å bruke tape, kontaktpapir, borrelås o.l.

Tips
La elevene ha whiteboard-tusj tilgjengelig, slik at de kan bruke det som støtte til norsk- og matteopplæringen. På den måten kan de hoppe visuelt fram og tilbake på tallinjen og sette ring rundt bokstaver etter ulike kriterier.

Produktet inneholder

  • Pultplakat Bokmål
  • Pultplakat Nynorsk

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pultplakat”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.