Søk
Close this search box.

Les og finn: animals

39,00kr

Et supert lesespill om dyr på engelsk! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette er et spill som gir elevene god lesetrening ved at de må lese teksten på kortene for å kunne plassere de på riktig spillbrett. Flere av ordene er gjentakende og består av høyfrekvente ord. Under bildene på bildebrettet står navnet på dyret for å knytte ordbildet sammen med illustrasjonen. Opplegget kan brukes til stasjoner, så vel som en vanlig undervisningsøkt. Elevene kan ha ett brett hver for seg eller samarbeide to-og-to, avhengig av elevgruppa.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med teksten ned. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som han eller hun leser opp for de andre. Dermed må alle samarbeide for å finne ut hvilket bilde og bildebrett som passer til beskrivelsen. Kortet legges så med bildeteksten opp over det riktige bildet. Turen går så videre til neste spiller (med klokka).

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. Vi anbefaler at fasiten lamineres slik at den er lett tilgjengelig for både elever og lærer ved behov.

 

Produktet inneholder

  • Les og finn Animals Bokmål
  • Les og finn Animals Nynorsk
  • Fasit
  • 48 bilde- og tekstkort

1 omtale for Les og finn: animals

  1. JBK

    Et spill som kan brukes på flere måter, både i gruppe, i par eller alene. Spillet gir god lesetrening og er lett å organisere.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les og finn: animals