Søk
Close this search box.

Bokstavplakater: engelsk

49,00kr

Denne pakken inneholder alle bokstavene i det engelske alfabetet, både de små og store. Bokstavene har leiekrok og flotte illustrasjoner som er knyttet til bokstavens førstelyd.

Beskrivelse tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Denne pakken inneholder alle bokstavene i det engelske alfabetet, både de små og store. Bokstavene har leiekrok og flotte illustrasjoner som er knyttet til bokstavens førstelyd. Målet er å skape en kobling mellom bokstav og bokstavlyd med visuell støtte for en god bokstavinnlæring på engelsk. For å skape forståelse for bokstavenes plassering i skriftutforming, er bokstavene representert i bokstavhus (som representerer kjeller, stue og loft). Bokstavene er alle utformet med leiekrok som skaper et godt fundament for en senere innlæring av sammenhengende skrift.


Forslag til bruk
Avhengig av utskriftsinstillingene, kan man bruke opplegget på ulike måter.

Bokstavplakat
Heng bildene opp i klasserommet for visuell støtte i bokstavinnlæringen. Koble bokstav og bokstavlyd sammen ved å henvise til plakatene, og skap refleksjon hos elevene ved at de lytter ut førstelyden til de ulike bildene. På den måten vil de forstå at bokstaven på plakaten representerer førstelyden til illustrasjonen. Dette er en nyttig kunnskap for elevene å ha i sitt eget arbeid med lese- og skriveopplæringen på engelsk.

Bokstavkort
Kan benyttes som visuell støtte til lese- og skriveopplæring på engelsk. Egner seg godt til stasjonsarbeid, hvor man kan legge inn ulike øvelser knyttet til kortene.


Praktisk
Skriv ut ensidig i ønsket størrelse avhengig av formålet, og laminer arkene for økt holdbarhet. For bokstavplakater anbefaler vi utskrft i A4-størrelse og for bokstavkort anbefaler vi utskrift med 9 sider per ark.


Produktet inneholder:

  • Bokstavplakater engelsk (beskrivelse på bokmål) PDF
  • Bokstavplakater engelsk (beskrivelse på nynorsk) PDF
  • Fasit

1 omtale for Bokstavplakater: engelsk

  1. Cecilie Olden Johansen

    I år valgte jeg å henge opp engelsk alfabet på klasserommet istedenfor det norske. Elevene oppdaget det ganske raskt og syntes det var veldig stas. Vi har “fasit” hengende oppe ved tavla, slik at det er muligheter for å øve innimellom. Fine bilder og farger, som pynter opp!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *