Søk
Close this search box.

Alias: 17.mai

24,90kr

Et morsomt Alias-spill med temaet 17.mai. Elevene får trening i lesing, kommunikasjon og lytting, samtidig som de har det gøy! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette er et spill som trener lytteevne, formidlingsevne og lesing, i tillegg til at det er gøy! Alle kortene har tekst som er typisk for temaet 17.mai og Norges nasjonaldag. Opplegget egner seg best for 3-4 spillere og passer ypperlig til stasjonsundervisning. Spillet inneholder 24 Alias-kort.

Slik spiller du
Den som er født nærmest 17. mai starter med å trekke et kort. Spilleren skal få de andre til å forstå hva som er på kortet uten å si det som står der. De andre spillerne skal prøve å finne ut hva som står på kortet ved å lytte til beskrivelsene. For å unngå at elevene roper ut alt som faller de inn, kan man legge inn en begrensning på 3 gjetninger per kort. På den måten må de bruke forsøkene sine mer kalkulert og forhåpentligvis lytter de bedre etter. Om ingen klarer å gjette det på sine 3 forsøk, trekker den samme spilleren som skulle forklare kortet, et nytt kort. Den som først klarer å gjette riktig, får kortet. Kortene man får representerer 1 poeng. Turen går da videre til neste spiller (med klokken), og slik fortsetter spillet til alle kortene er brukt opp eller til tiden er ute. Den med flest poeng når tiden er ute, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene og klipp ut kortene.

Produktet inneholder:

  • Alias: 17.mai bokmål pdf
  • Alias: 17.mai nynorsk pdf
  • 24 kort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Alias: 17.mai”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *