Søk
Close this search box.

Alias: “blå” lydrette ord

84,90kr

Et morsomt Alias-spill som trener lesing, begreper, lytting og formidling. Inneholder 138 kort med lydrette ord bestående av to og tre bokstaver. Perfekt for begynneropplæringen.

Beskrivelse

Et morsomt spill som gir lesetrening, begrepsforståelse, lyttekunnskaper og trening i å formidle informasjon. Denne “blå” versjonen av Alias består av hele 138 kort med lydrette ord bestående av to og tre bokstaver. Opplegget egner seg best for 3-4 spillere og passer ypperlig til stasjonsundervisning og som alternativ til lesekvart.

Slik spiller du
Den som er født nærmest 1.juni starter med å trekke et kort. Spilleren skal prøve å få de andre til å forstå hva som er på kortet, uten å si det som står i teksten. De andre spillerne skal prøve å finne ut hva som er på kortet ved å lytte til beskrivelsene. For å unngå at elevene roper ut alt som faller de inn, kan man legge inn en begrensning på 3 gjetninger per kort. På den måten må de bruke forsøkene sine mer kalkulert og forhåpentligvis lytter de bedre etter. Om ingen klarer å gjette det på sine tre forsøk, trekker den samme spilleren som skulle forklare kortet, et nytt kort. Den som først klarer å gjette riktig, får kortet. Kortene spillerne får representerer 1 poeng. Turen går da videre til neste spiller (med klokken), og slik fortsetter spillet til alle kortene er brukt opp eller til tiden er ute. Den med flest poeng når tiden er ute, vinner.

Praktisk

Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse.
Laminer arkene og klipp ut kortene.

Produktet inneholder:

  • Alias: “blå” lydrette ord bokmål
  • 138 kort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Alias: “blå” lydrette ord”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alias: “blå” lydrette ord