Memory: dobling og halvering 1-20

19,90kr

Knytt riktig mengde til rett tall. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene trening i dobling og halvering med tall opptil 20, ved å knytte riktig mengde sammen med riktig tall. Dette er et spill som egner seg godt til både stasjonsarbeid og til en arbeidsøkt.

Slik spiller du
Legg alle kortene med forsiden ned. Snu to kort og se om mengdekortet og tallkortet passer sammen. Mengdekortet må kobles med det tallkortet som tilsvarer dobbelt som mye for å få et stikk, eller så klart motsatt: Tallkortet må knyttes med det mengdekortet som er halvparten av tallet for å få et stikk. For eksempel tallet 20 og mengdekortet som viser ti stjerner. Om de ikke passer sammen, legges kortene ned på samme plass og turen går videre til neste spiller. Om mengdekortet og tallet passer med hverandre, får spilleren et stikk og kan trekke to nye kort (en gang per runde). Spilleren eller laget med flest stikk, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Tips
La elevene bevege seg mens de lærer! Legg kortene utover i et stort rom/ute på midten. Del elevene inn i flere lag i hvert sitt “hjørne”. De løper en og en fra hvert sitt lag til midten og snur to kort. Om kortene passer hverandre, løper spilleren tilbake til laget sitt med ett stikk. Om de ikke passer hverandre, snus kortene og spilleren løper tomhendt tilbake. Laget med flest stikk vinner.

 

Produktet inneholder

  • Memory Dobling og halvering 1-20 Bokmål
  • Memory Dobling og halvering 1-20 Nynorsk
  • 20 spillkort
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: dobling og halvering 1-20”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Memory: dobling og halvering 1-20