Søk
Close this search box.

Memory: førstelyd dyr

39,90kr

Her får elevene trening i bokstavlyd og førstelyd. Elevene skal knytte bokstaver sammen med tilhørende bilder basert på førstelyd. Spillet gir elevene øvelse i bokstavgjenkjenning og lydering, og egner seg godt til stasjoner og i undervisning.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene trening i bokstavlyd og førstelyd, da elevene skal knytte bokstaver sammen med tilhørende bilder basert på førstelyd. Spillet gir elevene øvelse i bokstavgjenkjenning og lydering, og egner seg godt til stasjoner og i undervisning. Inneholder 46 kort med alle bokstavene i alfabetet, med unntak av c, q, w, x, y og z.


Slik spiller du
Legg alle kortene ned med baksiden opp og snu to kort. Om de to kortene passer sammen ved at bokstavlyden er lik førstelyden til bildet, for eksempel “r” og bilde av “rev”, får spilleren ett par og turen går videre til neste spiller. Om kortene ikke passer sammen, snus kortene igjen og turen går videre til neste spiller. Spilleren eller laget med flest par til slutt, vinner. 


Tips
For noen elever kan det være hensiktsmessig å “spille åpent” i starten med alle kortene synlig, og finne par som passer sammen i fellesskap med lærer eller medelev. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.


Produktet inneholder:

  • Memory – førstelyd dyr bokmål PDF
  • Memory – førstelyd dyr nynorsk PDF
  • 46 kort
  • Fasit

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: førstelyd dyr”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *