Søk
Close this search box.

Memory: lesing av tall

29,90kr

Her får elevene trening i lesing og tall, ved å knytte tall og skrivemåten til tallene. Spillet inneholder 42 kort og tar for seg tallene 0-20.

Egner seg godt til stasjoner og er tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene trening i lesing og tall, ved å knytte tall sammen med skrivemåten til tallene. Spillet inneholder 42 kort og tar for seg tallene 0-20. Egner seg godt til stasjoner og er tilgjengelig på bokmål og nynorsk.


Slik spiller du
Legg alle kortene ned med baksiden opp og snu to kort. Om de to kortene passer sammen ved at tallet og skrivemåten hører sammen, for eksempel “10” og “ti”, får spilleren ett par og turen går videre til neste spiller. Om kortene ikke passer sammen, snus kortene igjen og turen går videre til neste spiller. Spilleren eller laget med flest par til slutt, vinner. 


Tips
For noen elever kan det være hensiktsmessig å “spille åpent” i starten med alle kortene synlig, og finne par som passer sammen i fellesskap med lærer eller medelev. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.


Produktet inneholder

  • Memory – lesing av tall bokmål PDF
  • Memory  – lesing av tal nynorsk PDF
  • 42 spillkort

1 omtale for Memory: lesing av tall

  1. Cecilie Olden Johansen

    Denne har vi brukt på 1.trinn. Veldig fin for å lære seg navn på siffer og tall, også for de som ikke helt har knekt lesekoden enda.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *