Memory: lydrette ord

24,90kr

Knytt sammen ord og bilde. Ordene er lydrette ord på to bokstaver. Passer perfekt for begynneropplæring! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene trening i bokstavlyd og førstelyd, da de skal knytte bokstaver sammen med tilhørende bilder basert på førstelyd. Spillet gir elevene øvelse i bokstavgjenkjenning og lydering, og egner seg godt til stasjoner og i undervisning.

Slik spiller du
Legg alle kortene med bokstavene ned. Den spilleren som er yngst starter ved å snu to kort. Om de to kortene passer sammen ved at bokstavlyden er lik førstelyden til bildet, får spilleren et stikk/par og kan trekke to nye kort (for eksempel p og bilde av en pingvin). Man kan kun trekke én ekstra gang per runde. Om kortene ikke passer sammen, snus kortene igjen og turen går videre til neste spiller. Spilleren eller laget med flest stikk/par til slutt, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Tips
For elevgrupper som strever med bokstavene, kan det være hensiktsmessig å starte i en annen retning først, ved at alle kortene legges med bildesidene opp. Gruppen samarbeider om å knytte sammen bokstavene til riktig førstelyd, gjerne med veiledning.

 

Produktet inneholder

  • Memory Lydrette ord Bokmål
  • Memory Lydrette ord Nynorsk
  • 24 spillekort (NB! 22 spillekort på Nynorsk)
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: lydrette ord”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *