Memory: solsystemet

34,90kr

Knytt sammen riktig bilde til riktig tekst. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene lesetrening og repetisjon i temaet solsystemet, hvor de skal knytte tekst sammen med tilhørende bilder. Passer godt til arbeidsøkter og stasjonsarbeid. Dette er en morsom tilnærming til emnet hvor begrepsforståelsen styrkes, i tillegg til at det gir lesetrening og økt sosial kompetanse.

Slik spiller du
Legg alle kortene med forsiden ned. Snu to kort og se om bildekortet og tekstkortet passer sammen. Om de ikke passer sammen, legges kortene ned på samme plass og turen går videre til neste spiller. Om bildekortet og tekstkortet passer med hverandre, får spilleren et stikk og kan trekke to nye kort. Man kan bare trekke en ekstra gang per runde. Spilleren eller laget med flest stikk, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. Klipp ut sekskantene og mattestykkene hver for seg. Laminer også fasiten slik at den er lett tilgjengelig for lærer og elev ved behov.

Tips
La elevene bevege seg mens de lærer! Legg kortene utover i et stort rom/ute på midten. Del elevene inn i flere lag i hvert sitt “hjørne”. De løper en og en fra hvert sitt lag til midten og snur to kort. Om kortene passer hverandre, løper spilleren tilbake til laget sitt med ett stikk. Om de ikke passer hverandre, snus kortene og spilleren løper tomhendt tilbake. Laget med flest stikk vinner.

Produktet inneholder

  • Memory Solsystemet Bokmål
  • Memory Solsystemet Nynorsk
  • 36 spillkort
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: solsystemet”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *