Memory: vegetables

24,90kr

Dette Memory-spillet gir elevene øvelse i grønnsakene på engelsk, ved å koble sammen tekst og bilde. Et morsomt og lærerikt spill som er tilgjengelig med beskrivelser på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette memory-spillet får elevene øvelse i grønnsakene på engelsk, ved å koble sammen tekst og bilde. Et hukommelsesspill som egner seg godt til stasjonsarbeid, arbeidsøkter og som et alternativ til lesekvart.

Slik spiller du

Legg alle kortene med forsiden ned i et oversiktlig system, slik at det blir lettere huske plasseringen til kortene. For eksempel i rekker på 6. Snu to kort og se om kortene passer hverandre. For eksempel “tomato” og bilde av en tomat. Om kortene passer sammen, får spilleren disse som et stikk og kan trekke to nye kort (en gang per runde). Om kortene ikke passer sammen, legges kortene ned på samme plass og turen går videre til neste spiller. Spilleren eller laget med flest stikk, vinner.

Hjelpemidler
Det kan være en fordel at fasiten er lett tilgjengelig ved behov.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene og fasiten for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder:

  • Memory: Vegetables PDF bokmål
  • Memory: Vegetables PDF nynorsk
  • 24 spillkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Memory: vegetables”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Memory: vegetables