Søk
Close this search box.

Spot it: dyr

39,00kr

Perfekt spill for begrepstrening, konsentrasjon og tverrfaglighet! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Spot it – dyr er et spill som trener konsentrasjon, begrepsforståelse og sosial kompetanse. Passer godt til stasjonsundervisning i både engelsk, naturfag og norsk. Spillet inneholder 31 spillekort og egner seg best for 2-5 spillere.

Slik spiller du
Alle spillerne trekker et kort som de legger foran seg med illustrasjonene opp. Det anbefales at spillerne har det samme kortet gjennom hele spillet. Resten av kortene legges i en bunke på midten. Spillet starter ved at et kort fra bunken snus med illustrasjonene opp. Nå må alle spillerene finne en illustrasjon på dette kortet som også er å finne på spillekortet de har foran seg. Uansett hvilket spillekort man har, så vil det alltid finnes et lignende bilde på kortet i midten (se kortene nedenfor). Når man finner en match, er det om å gjøre å slå på kortet i midten først og si hva som matcher. For eksempel: “bjørn!”. Den som er først, får dette kortet som et poeng. Slik fortsetter spillet til alle kortene er tatt eller til tiden er ute.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 og laminer spill og fasiten for økt holdbarhet. Klipp ut sirklene og spillet er klart til bruk.

Tips
Ved eventuelle uenigheter om hvem som var først og lignende, er stein, saks, papir en alternativ måte å løse opp konflikten på. Enda bedre er det om elevene selv finner ut løsninger for hvordan de skal håndtere uenigheter! Konflikthåndtering er noe som må læres på lik linje som alt annet.

 

Produktet inneholder

  • Spot it dyr Bokmål
  • Spot it dyr Nynorsk
  • Fasit
  • 31 spillkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spot it: dyr”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *