Søk
Close this search box.

Spot it: former og farger

0,00kr

Perfekt spill for begrepstrening, konsentrasjon og tverrfaglighet! Inneholder 31 spillekort og egner seg best for 2-5 spillere.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Spot it – former og farger, er et spill som trener konsentrasjon, begrepsforståelse og sosial kompetanse. Passer godt til stasjonsundervisning i fag som norsk, matematikk og engelsk.  Spillet inneholder 31 spillekort og egner seg best for 2-5 spillere.

Slik spiller du
Alle spillerne trekker et kort som de legger foran seg med illustrasjonene opp. Det anbefales at spillerne har det samme kortet gjennom hele spillet. Resten av kortene legges i en bunke på midten. Spillet starter ved at et kort fra bunken snus med illustrasjonene opp. Nå må alle spillerene finne en illustrasjon på dette kortet som også er å finne på spillekortet de har foran seg. Uansett hvilket spillekort man har, så vil det alltid finnes et likt bilde på kortet i midten (se kortene nedenfor). Når man finner en match, er det om å gjøre å slå på kortet i midten først og si hva som matcher. For eksempel: “gul sirkel!”. Den som er først, får dette kortet som et poeng. Slik fortsetter spillet til alle kortene er tatt eller til tiden er ute.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 og laminer spill og fasiten for økt holdbarhet. Klipp ut sirklene og spillet er klart til bruk.


Produktet inneholder:

  • Spot it: former og farger bokmål PDF
  • Spot it: former og farger nynorsk PDF
  • 31 spillkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spot it: former og farger”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *