Søk
Close this search box.

Spot it: Halloween

29,90kr

Spot it – Halloween, er et spill som trener konsentrasjon, begreper og sosial kompetanse. Perfekt til stasjonsundervisning. Beskrivelser er tilgjengelig både på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Spot it – Halloween, er et spill som trener konsentrasjon, begreper og sosial kompetanse. Spillet passer godt til stasjonsundervisning og egner seg best for 3 spillere. Opplegget inneholder 13 spillkort.

Slik spiller du
Alle spillerne trekker et kort som de legger foran seg med bildet opp. Det anbefales at elevene har det samme kortet gjennom hele spillet. Resten av kortene legges i en bunke på midten. Spillet starter ved at et kort fra bunken snus med tallene opp. Nå må alle spillerene finne et bilde på dette kortet som også er å finne på spillkortet de har foran
seg. Uansett hvilket spillekort man har, så vil det alltid finnes et bilde som er likt på kortet i midten. Når man finner en match, er det om å gjøre å slå på kortet i midten først og si hva som matcher. For eksempel: “heks!”. Den som er først, får dette kortet som et poeng. Slik fortsetter spillet til alle kortene er tatt eller til tiden er ute.

Praktisk

Skriv ut tosidig i A4 og laminer spillet for økt holdbarhet.
Klipp ut sirklene og spillet er klart til bruk.

Tips
Ved eventuelle uenigheter om hvem som var først og lignende, er stein, saks, papir en alternativ måte å løse opp konflikten på. Enda bedre er det om elevene selv finner ut løsninger for hvordan de skal håndtere uenigheter! Konflikthåndtering er noe som må læres på lik linje som alt annet.

Produktet inneholder:

  • Spot it: Halloween bokmål
  • Spot it: Halloween nynorsk
  • 13 spillkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spot it: Halloween”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *