Søk
Close this search box.

Spot it: store bokstaver

29,00kr

Perfekt spill for begrepstrening, konsentrasjon og tverrfaglighet! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Spot it – store bokstaver, er et spill som trener konsentrasjon, lydering, gjenkjennelse av bokstaver og sosial kompetanse. Passer godt til stasjonsundervisning i fag som norsk og engelsk (sett strek over æøå, eller lag en annen morsom regel). Spillet egner seg best for 2-5 spillere og inneholder 24 spillekort.

Slik spiller du
Alle spillerne trekker et kort som de legger foran seg med bokstavene opp. Det anbefales at de har det samme kortet gjennom hele spillet. Resten av kortene legges i en bunke på midten. Spillet starter ved at et kort fra bunken snus med bokstavene opp. Nå må alle spillerene finne en bokstav på dette kortet som også er å finne på spillekortet de har foran seg. Uansett hvilket spillekort man har, så vil det alltid finnes en lik bokstav på kortet i midten (se kortene nedenfor). Når man finner en match, er det om å gjøre å slå på kortet i midten først og si hva som matcher. For eksempel: “T!”. Den som er først, får dette kortet som et poeng. Slik fortsetter spillet til alle kortene er tatt eller til tiden er ute.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 og laminer spillet for økt holdbarhet. Klipp ut sirklene og spillet er klart til bruk.

Tips
Ved eventuelle uenigheter om hvem som var først og lignende, er stein, saks, papir en alternativ måte å løse opp konflikten på. Enda bedre er det om elevene selv finner ut løsninger for hvordan de skal håndtere uenigheter! Konflikthåndtering er noe som må læres på lik linje som alt annet.

 

Produktet inneholder

  • Spot it store bokstaver Bokmål
  • Spot it store bokstavar Nynorsk
  • 24 spillkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spot it: store bokstaver”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *