Søk
Close this search box.

Nyttårsspill

39,90kr

I dette morsomme nyttårspillet får elevene lesetrening, kunnskap om nyttårsaften og muligheten til å reflektere over spørsmål om livet. Spillet passer de fleste aldre, inneholder 48 spørsmålskort og kan brukes hvert år, uavhengig av årstall. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette morsomme nyttårsspillet får elevene lesetrening, kunnskap om nyttårsaften og muligheten til å reflektere over spørsmål om livet. Spillet passer de fleste aldre, inneholder 48 spørsmålskort og kan brukes hvert år, uavhengig av årstall. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

 

Slik spiller du
Den som har bursdag nærmest nyttårsaften starter med å kaste en terning og flytter antall plasser som terningen viser.

Rakett-kort
Om spilleren kommer på et felt med bilde av en rakett, må den som sitter til venstre for spilleren trekke et rakett-kort og lese det for spilleren. Rakettkortene inneholder spørsmål. Om spilleren svarer riktig får han eller hun bli stående, om svaret er feil må spilleren stå over neste runde. Alle rakett-kort har fasit på seg, med unntak av tre stykker (fasiten vil variere pga årstall og elev).

Fyrverkeri-kort
Om spilleren kommer på et felt med bilde av fyrverkeri, trekker han eller hun et fyrverkeri-kort og svarer på spørsmålet. Fyrverkeri-kortene inneholder spørsmål om nyttår og andre ting i livet. Da spørsmålet er besvart, går turen videre til neste spiller.

 

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Vi anbefaler A3 for dette spillet. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder:

  • Nyttårsspill PDF
  • 48 spørsmålskort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Nyttårsspill”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *