Søk
Close this search box.

Løs koden: FÅRUVÆYD

9,90kr

Her får du 3 differensierte A4-sider med lese- og skriveoppgaver til elevene med bokstavkombinasjonene “f-å-r-u-v-æ-y-d”.

Perfekt som arbeidshefte.

Beskrivelse

I denne pakken får du tre differensierte A4-sider med lese- og skriveoppgaver til elevene. Ordene inneholder bokstavkombinasjonene “f-å-r-u-v-æ-y-d”, som kan knyttes opp mot enkelte norskverk. Ordene elevene skal skrive og lese er lydrette og består av mellom to og fire bokstaver. Perfekt å lage som arbeidshefe til elevene.


Gjennomføring
Elevene skal finne løsningsordet ved å se på fargekombinasjoner og hvilke bokstaver de representerer. Elevene skriver deretter bokstavene på den stiplede linjen, og leser ordet. Jo flere fargesirkler, jo vanskeligere er nivået.


Tips for aktivitet
La elevene lære mens de er fysisk aktive! Klipp av den øverste delen av siden som viser bokstavenes fargekombinasjoner og legg dette et stykke unna elevene. Gi hver gruppe resterende del av arket. Elevene må én etter én løpe fram til bokstavenes fargekombinasjoner, memorere de fargene og bokstavene gruppen har blitt enige om, og ta med tilbake til gruppen og skrive bokstavene på rett sted.


Praktisk
Skriv ut tosidig eller ensidig i A4 eller A3, avhengig av dine egne preferanser. Supert å lage hefte av dette produktet!


Produktet inneholder:

  • Løs koden: fåruvæyd PDF
  • Tre A4-sider

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Løs koden: FÅRUVÆYD”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *