Søk
Close this search box.

Påskespill

39,90kr

I dette tverrfaglige påskespillet får elevene trening i lesing, regning og kunnskap om påsken. De 48 spørsmålskortene er delt inn i tre vanskelighetsgrader. Man kan fritt velge spørsmål fra alle nivåene og tilpasse for ulike elevgrupper.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette tverrfaglige påskespillet får elevene trening i lesing, regning og kunnskap om påsken. De 48 spørsmålskortene  er delt inn i tre vanskelighetsgrader, slik at man fritt kan velge spørsmål fra alle nivåene for å tilpasse for elevgruppene. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.


Slik spiller du
Den som har bursdag nærmest påskeferien starter med å kaste en terning og flytter antall plasser som terningen viser. Lander man på et spørsmålstegn, er det spilleren til høyre som trekker et oppgavekort og leser opp. Den som landet på spørsmålstegnet svarer på/utfører det som står på kortet. Om spilleren svarer feil, må personen kaste terningen igjen og flytte antall øyne bakover. Lander personen på et spørsmålskort, trekkes det ikke kort og turen går videre til neste spiller. Den som kommer først i mål, vinner.


Tips
Spillet inneholder spillefelt i fargen gul, grønn, blå og lilla. Disse feltene kan representere ulike ting og her kan man lage egne regler. Bruk de til å skape mer mosjon i klasserommet, repetere kunnskap, snakke ulike språk, skrive og lignende. Her er det kun fantasien som setter grenser. Ta gjerne elevene med på å bestemme regler selv også!


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Vi anbefaler A3 for dette spillet. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.


Produktet inneholder:

  • Påskespill PDF (bokmål)
  • Påskespill PDF (nynorsk)
  • Brettspill
  • 48 spørsmålskort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Påskespill”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *