Søk
Close this search box.

Skattejakt: jul

39,90kr

Dette er et julespill hvor elevene samler skatter, samtidig som de får lesetrening og begrepstrening. Perfekt til stasjoner og førjulskos. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette er et brettspill hvor elevene får øvelse og repetisjon i julebegreper, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike utfordringer. Spillet passer godt for 3-5 personer og er ypperlig til stasjonsarbeid. Man trenger en terning, spillebrikker og skatter (for eksempel knapper, lego, perler)

Slik spiller du
Alle spillerne starter med fem skatter og begynner på ett tommel opp/ned felt. Den som er født nærmest 24. desember starter med å kaste en terning. Spilleren kan selv velge hvilken retning han eller hun skal flytte. Lander man på “tyven”-feltet skal man stjele en skatt fra den eller de som har flest, og lander man på ”pengesekk”- feltet får man to skatter. Om man lander på et tommel opp/ned kort, trekker man et kort og leser det for de andre. Lander man på et bildefelt, er det kun fantasien som setter grenser for hva elevene kan gjøre. De kan si hva bildet representerer på norsk, stave, skrive, klappe stavelser etc. Den med flest skatter når alle kortene er brukt opp eller tiden er ute, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3 avhengig av ønsket størrelse. Vi anbefaler A3 på
selve brettspillet. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Hjelpemidler
Det kan være en fordel å ha fasiten lett tilgjengelig ved behov.

Produktet inneholder:

  • Skattejakt: jul bokmål pdf
  • Skattejakt: jul nynorsk pdf
  • Brettspill og 15 kort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Skattejakt: jul”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skattejakt: jul