Søk
Close this search box.

Sommerspillet

39,90kr

Elevene navigerer spillerne seg bortover felt med spørsmål knyttet til sommeren og morsomme oppgavekort som påvirker spillforløpet på godt og vondt. De 48 oppgave-kortene er tverrfaglige med to nivåer, slik at spillet passer for alle.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette sommerspillet navigerer spillerne seg bortover felt med spørsmål knyttet til sommeren og morsomme oppgavekort som påvirker spillforløpet på godt og vondt. De 48 oppgave-kortene er tverrfaglige med to nivåer, slik at spillet passer for alle.


Slik spiller du
Den som er født nærmest 1.juni starter ved å kaste terningen. Deretter spilles det med klokken. Lander man på en sol, må man trekke et spørsmålskort. Det er den til høyre for spilleren som leser opp det som står på kortet. Om det er et spørsmålskort og man svarer feil, flytter spilleren tilbake igjen til forrige plassering. Uansett hvor man nå lander, utføres det ingen aktiviteter. Turen går videre til neste spiller og den som kommer i mål først, vinner.


Tips
La elevene være med å utarbeide en egen spilleregel som gjelder for ikonet “is”. Alternativt kan lærer selv lage en regel som passer med det faglige pensumet som gjennomgås. Her er det kun fantasien som setter grenser.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Vi anbefaler A3 for dette spillet. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.


Produktet inneholder:

  • Sommerspillet PDF (bokmål)
  • Sommarspelet PDF (nynorsk)
  • Brettspill
  • 48 spørsmålskort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sommerspillet”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *