Søk
Close this search box.

Spiralen: clothes

39,90kr

Her får elevene trening i begreper knyttet til klær på engelsk, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Spillerne får trent på muntlig og skriftlig engelsk. Følger med 52 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette brettspillet får elevene trening i begreper knyttet til klær på engelsk, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Spillerne får trent på muntlig og skriftlig engelsk. Følger med 52 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!


Slik spiller du
Kast terningen og flytt antall plasser som terningen viser. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekkes et spørsmålskort som leses for de andre spillerne, og oppgaven gjøres. Trekker man et tommel opp/ned kort, trekkes et slikt kort og leses opp for de andre spillerne. Lander man på et bilde, sier spilleren hva bildet representerer på engelsk. Spilleren som kommer først i mål vinner.


Tips
Gå gjennom fasiten med elevene på forhånd slik at de vet hva de ulike bildene representerer. La fasiten ligge tilgjengelig ved behov. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. 


Produktet inneholder:

  • Spiralen: clothes brettspill bokmål PDF
  • Spiralen: clothes brettspill nynorsk PDF
  • 52 oppgavekort
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spiralen: clothes”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *