Søk
Close this search box.

Spiralen: dobling og halvering

24,90kr

Her får elevene trening i dobling og halvering , ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 24 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk

Beskrivelse

I dette brettspillet får elevene trening i dobling og halvering , ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 24 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!


Slik spiller du
Kast terningen og flytt antall plasser som terningen viser. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekkes et spørsmålskort som leses for de andre spillerne og spørsmålet besvares. Tilsvarende gjøres på feltet med tommel opp/ned, hvor det som står i teksten gjennomføres. Disse kortene gir en fordel eller en ulempe i spillet. Lander man på et felt med svarte prikker, skal spilleren telle prikkene og si hva det dobbelte av dette er. Lander man på et felt med hvite prikker, skal spilleren telle prikkene og si hva halvparten av dette er. Spilleren som kommer først i mål vinner.


Tips
Det kan være hensiktsmessig for elevene å ha konkreter lett tilgjengelig som de kan benytte i oppgaver, hvor man skal finne det dobbelte eller halvparten av noe. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. 


Produktet inneholder:

  • Spiralen: dobling og halvering brettspill bokmål PDF
  • Spiralen: dobling og halvering brettspill nynorsk PDF
  • 24 oppgavekort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spiralen: dobling og halvering”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *