Søk
Close this search box.

Spiralen – Halloween

39,90kr

Et Halloween-spill som gir elevene trening i lesing og sosial kompetanse. Spillet kan enkelt tilpasses i forhold til innhold og vanskelighetsgrad, avhengig av elevgruppe og kompetansemål. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette spillet får elevene trening i lesing og sosial kompetanse. I tillegg har man frihet til å bruke spillet på mange måter, hvor man kan tilpasse innhold og vanskelighetsgrad.

Slik spiller du
Den som har bursdag nærmest 31. oktober, starter med å kaste en terning og flytter antall plasser som terningen viser. Om spilleren kommer på et “knask eller knep”-felt, trekker spilleren et “knask eller knep” kort som leses opp for de andre spillerne. Kortene inneholder enten noe bra, eller noe dårlig. Om spilleren lander på “spørsmålstegnet”, trekker spilleren et tilsvarende kort
som både leses opp for de andre spillerne og som må besvares.

Hva som skal skje når spillerne kommer på bildefeltene, kan læreren eller elevene bestemme på forhånd. Dette kan være ting som:
klappe stavelser, skrive ordet, si ordet på engelsk, si adjektiv som passer til bildet, si førstelyd, si sistelyd, stave ordet, beskrive bildet på engelsk, forklare begreper osv.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Produktet inneholder:

  • Spiralen – Halloween (brettspill og 24 kort) bokmål
  • Spiralen – Halloween (brettspill og 24 kort) nynorsk

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spiralen – Halloween”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *