Søk
Close this search box.

Spiralen: partall og oddetall

0,00kr

Her får elevene trening i partall og oddetall, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 24 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette brettspillet får elevene trening i partall og oddetall, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 24 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.


Slik spiller du
Kast terningen og flytt antall plasser som terningen viser. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekkes et spørsmålskort som leses for de andre spillerne og spørsmålet besvares. Tilsvarende gjøres på feltet med tommel opp/ned, hvor det som står i teksten gjennomføres. Disse kortene gir en fordel eller en ulempe i spillet. Lander man på et tall, skal man si om tallet er partall eller oddetall og hvorfor. Spilleren som kommer først i mål vinner.


Tips
Det kan være hensiktsmessig for elevene å ha konkreter lett tilgjengelig som de kan benytte i oppgaver, for å finne ut om et tall er partall eller oddetall. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. 


Produktet inneholder:

  • Spiralen: partall og oddetall brettspill bokmål PDF
  • Spiralen: partall og oddetall nynorsk bokmål PDF
  • 24 oppgavekort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spiralen: partall og oddetall”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *