Søk
Close this search box.

Spiralen: skj/kj/ki-lyd

39,90kr

Her får elevene trening å skille mellom lydene og skrivemåtene til ord som starter med skj, kj og ki, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 48 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere.

Morsomt og lærerikt!

Beskrivelse

I dette brettspillet får elevene trening å skille mellom lydene og skrivemåtene til ord som starter med skj, kj og ki, ved å navigere seg gjennom ulike felt med ulike oppgaver. Følger med 48 oppgavekort og egner seg best til 2-4 spillere. Morsomt og lærerikt!


Slik spiller du
Kast terningen og flytt antall plasser som terningen viser. Om en spiller kommer på et bildefelt (ikke spørsmålstegn eller tommel opp/ned), skal han eller hun stave det som bildet representerer. Lander man på et felt med spørsmålstegn, trekkes et spørsmålskort som leses for de andre spillerne og gjennomføres. Tilsvarende gjøres på feltet med tommel opp/ned. Disse kortene gir en fordel eller en ulempe i spillet. Spilleren som kommer først i mål vinner.


Tips
Gå gjennom fasitet med elevene på forhånd slik at de vet hva de ulike bildene representerer. La fasiten være lett tilgjengelig ved behov. 


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Selve brettspillet anbefaler vi i A3-format. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. 


Produktet inneholder:

  • Spiralen: skj/kj/ki-lyd brettspill PDF
  • 48 oppgavekort
  • Fasit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spiralen: skj/kj/ki-lyd”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *