Søk
Close this search box.

Domino: former

29,90kr

Her får elevene trening i ulike former og figurer, og hvor mange hjørner og kanter de har. Passer like godt til en arbeidsøkt som til stasjonsarbeid.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

I dette spillet får elevene trening i ulike former og figurer og hvor mange hjørner og kanter de har. Opplegget består av 48 domino-kort og passer like godt til en arbeidsøkt som til stasjonsarbeid. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.


Slik spiller du
Alle spillerne starter med 5 kort hver som de legger foran seg med kortene opp. Resten av bunken legges på midten, hvor et kort snus. For å kunne legge på et kort må spilleren ha noe som passer sammen med kortet på bordet, i et av ytterkantene. Man kan kun legge form og tall inntil hverandre , ikke form og form eller tall og tall. Tallet som legges inntil en figur, må matche med antall kanter på figuren (se illustrasjon). Om man ikke kan legge på, trekker spilleren ett kort i håp om og få lagt på. Slik fortsetter det til en av spillerne ikke har flere kort igjen og står igjen som vinneren. Om spillet tar slutt uten at noen er kvitt alle kortene sine, er det den med færrest kort som vinner.


Tips
La elevene samarbeide om å lage den lengste rekken med kortene før en gitt tid. Dette er lurt å gjøre FØR de “spiller” selve spillet, slik at de blir kjent med kortene og hvordan de ulike ikonene passer sammen.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.


Produktet inneholder:

  • Domino: former bokmål PDF
  • Domino: former nynorsk PDF
  • 48 spillekort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Domino: former”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *