Søk
Close this search box.

Les og finn: dyr

39,00kr

Et supert lesespill om dyr! Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette er et spill som gir elevene god lesetrening ved at de må lese teksten på kortene for å kunne plassere de på riktig spillbrett. Flere av ordene er gjentakende og består av høyfrekvente ord. Under bildene på bildebrettet står navnet på dyrene for å knytte ordbildet sammen med illustrasjonen. Opplegget kan brukes til stasjoner, så vel som en vanlig undervisningsøkt. Elevene kan ha ett brett hver seg eller samarbeide to og to, avhengig av elevgruppa.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med teksten ned. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som han eller hun leser opp for de andre. Dermed må alle samarbeide for å finne ut hvilket bilde og bildebrett som passer til beskrivelsen. Kortet legges så med bildeteksten opp over det riktige bildet. Turen går så videre til neste spiller (med klokka). Spilleren som først får fullt brett, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. Vi anbefaler at fasiten lamineres slik at den er lett tilgjengelig for både elever og lærer ved behov.

 

Produktet inneholder

  • Les og finn dyr Bokmål
  • Les og finn dyr Nynorsk
  • Fasit
  • 48 spillkort med gåter om dyr

1 omtale for Les og finn: dyr

  1. Jorunn B Karlsen

    Har brukt spillet en del i små elevgrupper på mellomtrinnet, fortrinnsvis for å øve lesing. Dyr er et tema som alltid er aktuelt, derfor framstår ikke spillet som barnslig.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les og finn: dyr

Kategorier , , , Tags , , ,