Søk
Close this search box.

Lotto: Halloween

39,90kr

Et morsomt Halloween-spill som trener leseferdigheter og leseforståelse. Elevene leser beskrivelsene og plasserer de på riktig brett. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette spillet trener lesing og leseforståelse, ved at elevene skal plassere beskrivelsene på de ulike spillbrettene. Passer ypperlig til stasjoner og arbeidsøkter for 2-4 personer.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Beskrivelses-kortene stokkes og legges med baksiden opp. Den som har det navnet som kommer først i alfabetet, starter med å trekke et kort. Spilleren leser det som står på kortet høyt for de andre. Alle samarbeider over hvor kortet hører hjem, og kortet plasseres der med teksten opp. Turen går så videre til neste spiller (med klokka). Den som først får fullt brett, vinner.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene og brettene. OBS: Husk at det er to spillbrett på hver av de oransje sidene, som må klippes ut langs den hvite, stiplede linjen.

Produktet inneholder:

  • Lotto: Halloween bokmål
  • Lotto: Halloween nynorsk
  • 4 spillbrett og 24 lesekort

1 omtale for Lotto: Halloween

  1. Cecilie Olden Johansen

    Cecilie Olden Johansen

    Megapopulær i 2B! Dette spillet var så morsomt at mange av elevene måtte få med egen kopi hjem, for å spille med familien!! Lesetrening på en gøy og akkurat passelig skummel måte.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *