Søk
Close this search box.

Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 1)

34,90kr

Dette spillet gir god trening i både å lese høyfrekvente ord og forstå de. Elevene skal lese ordkort og plassere dem på det brettet med samme ord. Inneholder 4 spillebrett og 48 spillekort.

Dette er nivå 1 av til sammen 6 nivåer, hvor dette nivået består av de 48 mest høyfrekvente ordene på norsk.

Beskrivelse

Dette spillet gir god trening i både å lese høyfrekvente ord og forstå de. Elevene skal lese ordkort og plassere dem på det brettet med samme ord. Inneholder 4 spillebrett og 48 spillekort. Dette er nivå 1 av til sammen 6 nivåer, hvor dette nivået består av de 48 mest høyfrekvente ordene på norsk.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med baksiden opp. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som legges ned på bordet med teksten opp. Spilleren leser opp ordet på kortet og alle spillerne ser på sitt eget brett for å se om de har ordet. Turen går så videre til neste spiller (med klokka).

Tips
Elever som trenger en ekstra utfordring, kan si en setning som inneholder ordet for å “få” kortet på brettet sitt. På den måten får de øvd ekstra på forståelsen av ordet og det å forme fullstendige setninger.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder:

  • Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 1) PDF
  • 4 spillebrett
  • 48 spillekort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 1)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 1)