Søk
Close this search box.

Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 4)

34,90kr

Dette spillet gir god trening i både å lese høyfrekvente ord og forstå de. Elevene skal lese ordkort og plassere dem på det brettet med samme ord. Inneholder 4 spillebrett og 48 spillekort.

Dette er nivå 4 av til sammen 6 nivåer, hvor dette nivået består av de 147-195  mest høyfrekvente ordene på norsk.

Beskrivelse

Dette spillet gir god trening i både å lese høyfrekvente ord og forstå de. Elevene skal lese ordkort og plassere dem på det brettet med samme ord. Inneholder 4 spillebrett og 48 spillekort. Dette er nivå 4 av til sammen 6 nivåer, hvor dette nivået består av de 147-195 mest høyfrekvente ordene på norsk.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med baksiden opp. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som legges ned på bordet med teksten opp. Spilleren leser opp ordet på kortet og alle spillerne ser på sitt eget brett for å se om de har ordet. Turen går så videre til neste spiller (med klokka).

Tips
Elever som trenger en ekstra utfordring, kan si en setning som inneholder ordet for å “få” kortet på brettet sitt. På den måten får de øvd ekstra på forståelsen av ordet og det å forme fullstendige setninger.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder:

  • Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 4) PDF
  • 4 spillebrett
  • 48 ordkort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lotto: Høyfrekvente ord (nivå 4)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *