Søk
Close this search box.

(PAKKE) Lotto: høyfrekvente ord 1-5

149,90kr

Dette er et morsomt spill for å øve på høyfrekvente ord. Gir god lesetrening for elevene og kan enkelt tilpasses ulike nivåer. Inneholder hele 25 spillbrett og 300 høyfrekvente ordkort!

Beskrivelse

PAKKEPRIS: 5 spill, nivå 1-5

Dette spillet gir god trening i å lese høyfrekvente ord. Elevene skal lese ordkort og plassere dem på det brettet med samme ord. Passer ypperlig til stasjoner og arbeidsøkter. Elevene kan ha hvert sitt brett eller samarbeide to og to. Inneholder 5 lottospill (5 brett til hvert spill) og til sammen 300 høyfrekvente ordkort! Spillene er satt i rekkefølge etter hvor mye ordene brukes i det norske språk.

 

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Ordkortene stokkes og legges med baksiden opp. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som legges ned på bordet med teksten opp. Spilleren leser opp ordet på kortet og alle spillerne ser på sitt eget brett for å se om de har ordet. Den som har ordet på brettet sitt, legger ordkortet over. Turen går så videre til neste spiller (med klokka). Den som har flest ordkort på brettet sitt når tiden er ute, eller den som får fullt brett fortest, vinner.

 

Tips
Elever som trenger en ekstra utfordring, kan si en setning som inneholder ordet for å “få” kortet på brettet sitt.
Elevene kan eventuelt også si antall stavelser til ordet som står kortet.

 

Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

 

Produktet inneholder:

  • 5 lotto-spill
  • 25 brett
  • 300 ordkort

 

Nivå 6 kan lastes ned gratis her.

1 omtale for (PAKKE) Lotto: høyfrekvente ord 1-5

  1. Cecilie Olden Johansen

    Cecilie Olden Johansen

    Dette spillet kom etter en forespørsel fra oss, om at vi ønsket oss akkurat dette 🙂 De høyfrekvente ordene er ofte litt “kjedelige” å jobbe med, for elever som allerede strever med avkodinga. Med lotto ble det en lek som var skikkelig gøy!! Elevene hos meg elsker disse brettene, og hvis noen skal spille dem er det alltid flere som spør om de også kan være med. Enkelte elever har fått låne med seg hjem også, for å bytte ut leseleksa med noe som er mer motiverende for en periode fremover. Anbefales VELDIG!!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(PAKKE) Lotto: høyfrekvente ord 1-5