Søk
Close this search box.

Lotto: sommer

39,90kr

Et morsomt lesespill som er knyttet opp mot sommeren.  Plasser tekstgåtene på riktig brett over den riktige illustrasjon.

Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette er et spill som gir elevene lesetrening med tema sommer. De leser teksten på kortene og plasserer de på riktig spillebrett.  Opplegget kan brukes til stasjoner, så vel som en vanlig undervisningsøkt. Elevene kan ha ett brett hver for seg eller samarbeide to-og to, avhengig av elevgruppa. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk


Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med teksten ned. Den yngste spilleren starter med å trekke et kort som han eller hun leser opp for de andre. Dermed må alle samarbeide for å finne ut hvilket bilde og bildebrett som passer til beskrivelsen. Kortet legges så med bildeteksten opp over det riktige bildet, uavhengig av hvem som har bilde på brettet sitt. Turen går så videre til neste spiller (med klokka). Den som får fullt brett først, vinner.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene. Vi anbefaler at fasiten lamineres slik at den er lett tilgjengelig for både elever og lærer ved behov.


Produktet inneholder

  • Lotto: sommer bokmål PDF
  • Lotto: sommar nynorsk PDF
  • 4 brett med 12 bilder på hver
  • 48 kort

Tilleggsinformasjon

Språk

Bokmål, Nynorsk

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lotto: sommer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *