Søk
Close this search box.

Lotto: valuta 0-60

39,00kr

Dette spillet trener elevenes evne til å koble sammen valuta og tall, og til å utvikle forståelse for plassverdisystemet. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette spillet trener elevenes evne til å koble sammen valuta og tall, og til å utvikle forståelse for plassverdisystemet. Passer ypperlig til stasjoner og arbeidsøkter. Elevene kan ha hvert sitt brett eller samarbeide to og to.

Slik spiller du
Spillerne velger seg hvert sitt brett. Kortene stokkes og legges med baksiden opp. Den eldste spilleren starter med å trekke et kort som legges ned på bordet. Spilleren finner ut hvilket tall pengekortene representerer, og i samarbeid skal alle finne ut hvem som har tallet på brettet sitt. Kortet legges så med baksiden ned over det riktige tallet. Turen går så videre til neste spiller (med klokka).

Praktisk
Skriv ut tosidig i A eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene for økt holdbarhet og klipp ut kortene.

Produktet inneholder:

  • Lotto: valuta 0-60 bokmål
  • Lotto: valuta 0-60 nynorsk
  • 5 brett
  • 60 kort

1 omtale for Lotto: valuta 0-60

  1. Cecilie Olden Johansen

    Cecilie Olden Johansen

    Supert spill som kan spilles i grupper, på stasjoner (EYLP) osv. Elevene digger denne lottovarianten, og henter den gjerne frem når det er valgfrie aktiviteter. Vi ønsker oss en som også har sedler og enda høyere summer 🙂

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lotto: valuta 0-60